Om oss

Vi erbjuder tjänster inom Ekonomi & Skatt, Affärsrådgivning, Projektledning och Styrelsearbete, Marknadskommunikation på olika språk och din karriär.

Nystartat företag? SIR Business School Marknadsskola ger kurser som kan hjälp ditt företag att komma igång. Kurserna är utvecklad utifrån erfarenheterna från tidigare kurser. Vår vanligaste kurs behandlar bl a affärsidé, hur utvecklas en affärsidé, framgångsrik, marknadsföring, val av marknadsstrategi m.m.

Lär effektiv projektledning : SIR-Gruppen har bedrivit projektledarutbildning sedan 2008. Utbildningen skräddarsys för deltagarna, genomförs under två dagar alternativt fyra halvdagar. En unik del av kursen är motivationsanalysen som hjälper deltagarna att analysera sina starka och mindre starka sidor i relation till den kravprofil som önskas på en framgångsrik projektledare.

Kurs i styrelsearbete : Ett aktivt och professionellt styrelsearbete är ett viktigt verktyg för att utveckla företaget. Företaget konkurrenskraft ökar om styrelsen är rätt sammansatt, gör rätt saker och har rätt arbetsformer. Kraven på företagets styrelsearbete ökar. SIR-Gruppen samarbetar med Styrelseinstitutet, bl  när det gäller styrelsekurser.

Hjälp att utveckla ditt företag : SIR-Management tillsammans med SIR Business School hjälper företag med både utbildning och coachning av säljare, projektledare, och företagsledare. SIR-Communication hjälper till med marknadsundersökningar, affärsplanering och marknadsundersökningar både på den svenska och den internationella marknaden.

Professionell kommunikation :  SIR Communication är också fokuserat på marknadskommunikation, där särskilt tre områden står i fokus: webbdesign, information och översättning. Vi erbjuder drivna skribenter, webbdesigners och marknadskommunikatörer samt översättare till olika språk bl.a engelska, thailändska och svenska.

SIR-Gruppen grundades redan 1991, till att börja med mest som en konsultgrupp inom marknadsföring, reklam och affärsrådgivning. Idag har verksamheten fem ben: Business School, Affärsrådgivning, Ekonomi & Skatt, Marknadskommunikation och Bemanning tjänst: Motivationsanalys.

Vi har visionen att ge ett lyft alla små och medelstora företaga så att de kan växa och bli lönsamma både på kort och lång sikt.

Vi förstår att vara företagare inte är en dans på rosor utan det är tufft som att klättra i berg. Vi har gjort denna erfarenhet och vet precis vad du behöver. I mer än 20 år har vi hjälpt många företag att framgångsrikt klättra mot toppen. Vi vill se vårt lands växande småföretag att växa ochstå på egna ben. Ni alla små och medelstora företag är vår lands framtid. SIR-Gruppen är stolt över er.

Här är våra medarbetare som jobbar för dig.

headerimage-8082

Stefan Sturesson : VD, ansvarig för Business School

Efter ingenjörsutbildning och marknadsutbildning har Stefan skaffat en omfattande erfarenhet inom internationell marknadsföring & reklam samt affärsrådgivning. Med mer än 30 år erfarenhet inom olika företag och styrelser kan han dela med sig av sin stora erfarenhet för att lyfta ditt företag för att gå vidare mot nya djärva mål.

 

 

 

 

pauline

Pauline Sturesson, BA,MBA,MCS

Konsult

Att vara företagare är den mest spännande och roliga profession som finns, tycker Pauline.

Hon har utbildat sig inom internationell politik i början och jobbade som tjänstemän många år. I Sverige har hon själv varit företagare i mer än 9 år och utbildat sig mer inom Magisterexamen i företag och ekonomi samt modern redovisning både i Sverige och internationellt. Nu jobbar hon för våra kunder som konsult inom Ekonomi & Skatt, Modern Redovisning, international och inrikta marknadsföring, Business intelligent och affärsrådgivning.

 

 

 

%e0%b8%99%e0%b9%89%e0%b8%b2%e0%b9%82%e0%b8%9a%e0%b9%89%e0%b8%a2

Nantana Bunpuckdee : Konsult inom språk kommunikation

Mer än 30 år i Sverige som Nantana har hjälpt många företag om att ta kontakt med myndigheter.Du kan känna dig lugn när vår konsult, Nantana, hjälper dig med kommunikation till myndigheter. Hon har lång erfarenhet inom översättning från Svenska till Thailändska.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

namnlos-bild

Rafael Palucha : Konsult inom IT & Webbdesign

För att lyckas med företagets försäljning är marknadsföring på internet oftast ett måste. Hur kan man skapa hemsidor som hjälper företaget att nå sina mål? Hur kan din hemsidan hamna på örsta sidan på Google? Hur får man kunderna att vara trogna och inte byta till dina konkurrenter? Rafael, vår konsult inom IT & Webbdesign kan hjälpa dig med dessa frågor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ta gärna kontakt med oss för mer information. Tiden och tidvattnet väntar inte på någon. SIR-Gruppen står här för att lyfta din verksamhet för att gå vidare mot succé.

 

info@sirgruppen.se

Telefon: (021)120 440

Mobil: 073 851 60 99
073 436 94 50
072 174 32 28